Reference object

RAPID APATIN СИЛИКАТНИ ТУЛИ


ФАСАДЕН СИСТЕМ ОД ФАСАДНИ СИЛИКАТНИ ТУЛИ RAPID APATIN
РЕФЕРЕНТЕН ОБЈЕКТ: СТАНБЕНА ЗГРАДА
ЛОКАЦИЈА: БЕЛГРАД, СРБИЈА
ТИП НА ОБЈЕКТ: СТАНБЕН, ДЕЛОВЕН
ПРОИЗВОДИ: СИЛИКАТНА ФАСАДНА ТУЛА
БОЈА: КАФЕНА
ПРОИЗВОДИТЕЛ: RAPID APATIN