OBJEKTET E REFERENCËS

TONDACH Fragment Plus


ЌЕРАМИДА FRAGMENT TONDACH
РЕФЕРЕНТЕН ОБЈЕКТ: ФАМИЛИЈАРНА КУЌА
ЛОКАЦИЈА: СКОПЈЕ
ТИП НА ОБЈЕКТ: ФАМИЛИЈАРЕН
ПРОИЗВОДИ: ЌЕРАМИДИ FRAGMENT PLUS TONDACH
БОЈА: ПРИРОДНА ЦРВЕНА, МАТ ЕНГОБА ЦРВЕНА, МАТ ЕНГОБА КАФЕНА, ЕНГОБА ЗЕЛЕНА
ПРОИЗВОДИТЕЛ: POTISJE KANJIZA TONDACH