info@alfaimport.com.mk / +389 2 3064 404/ +389 78 434 462/ Источна Индустриска Зона - Маџари, Складиште "Туртел", 1000 Скопје

Новости

Барате протекување на покривот?

Есента никогаш не е добро време да се открие дека имате испукан покрив, но есента е периодот кој може да биде вашата последна шанса за да се поправат евентуалните проблеми пред вашата куќа да биде покриена со снег. Барате протекување на покривот. Побарајте кафени дамки на таванот или горниот кат на вашиот дом, одделување на гипс во таванот или горниот кат, нешта кои може да значат проблем. Доколку пронајдете докази од протекување, веднаш контактирајте лиценциран изведувач на покрив, да се процени проблемот и да се реши пред / во пресрет на првиот снег на сезоната.