Почитувани корисници

Доколку ви се потребни дополнителни информации поврзани со нашите производи, нашиот тим ви стои на располагање.


ALFA IMPORT

  • Адреса: Источна Индустриска Зона - Маџари, Складиште "Туртел", 1000 Скопје
  • Тел / Факс: +3892 3 064 404
  • Моб: +389 78 434 462
  • Email: info@alfaimport.com.mk