info@alfaimport.com.mk / +389 2 3064 404/ +389 78 434 462/ Источна Индустриска Зона - Маџари, Складиште "Туртел", 1000 Скопје

Новости

Саем за градежништво Белград 2016

Започна еден од најголемите и најпрестижните саемски манифестации во градежната индустрија во регионот на Југоисточна Европа. Саем за Градежништво – Белград 2016.

Нашата компанија е дел од овој саем застапена преку дел од своите партнери и соработници.

Саемот беше свечено отворен на 19ти април и ќе трае до сабота, 23 април.