ALFA IMPORT është themeluar në vitin 1995, në mënyrë të vazhdueshme dhe me shpejtësi në zhvillim, përfshirë si një kompani private e profesionistëve me një përvojë të shquar dhe njohuri, dhe një vizion të qartë për të krijuar standarde të reja në një biznes të shitjes shpërndarë në ndërtim.

Që nga fillimi i punës së saj, ALFA IMPORT build recognizable image based on trust, loyalty and close cooperation with partners.

rreth nesh

Produkte

Sistemet Mbuluese

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque rutrum pellentesque imperdiet. Nulla lacinia iaculis nulla.

Tulla Fasade

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque rutrum pellentesque imperdiet. Nulla lacinia iaculis nulla.

Materijale për Ndërtim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque rutrum pellentesque imperdiet. Nulla lacinia iaculis nulla.

Termoizolimi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque rutrum pellentesque imperdiet. Nulla lacinia iaculis nulla.

Hidroizolimi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque rutrum pellentesque imperdiet. Nulla lacinia iaculis nulla.

Ngjitëse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque rutrum pellentesque imperdiet. Nulla lacinia iaculis nulla.