Të nderuar konsumatorë,

Na kontaktoni për çdo informatë në lidhje me ndërtim të objekteve të reja apo rekonstruim të objekteve ekzistuese. Ekipi yne profesionist do e llogarisë shumën e nevojshme për materialin ndërtimor.

Ekipi ynë me nivel të lartë të profesionalizmit ju qëndron në dispozicion nëse keni nevojë për informata më të hollësishme në lidhje me produktet tona. Na vizitoni ose na kontaktoni për t’u informuar më detajisht rreth objekteve që po i ndërtojmë dhe rreth ofertës aktuale për banesa dhe zyra për blerje ose dhënie me qira.


ALFA IMPORT

Depo - ALFA IMPORT
  • Adresë: Eastern Industrial Zone – Madjari warehouse “Turtel”, 1000 Skopje
Zyrë - ALFA IMPORT
  • Adresë: “Urosh Djudovikj 4b” – Taftalidje 2, 1000 Skopje