Почитувани корисници

Доколку ви се потребни дополнителни информации поврзани со нашите производи, нашиот тим ви стои на располагање.


ALFA IMPORT

Магацин - ALFA IMPORT
  • Адреса: Источна Индустриска Зона - Маџари, Складиште "Туртел", 1000 Скопје
Канцеларија - ALFA IMPORT
  • Адреса: "Урош Џудовиќ 4б" - Тафталиџе 2, 1000 Скопје