alfaimport@gmail.com / +389 2 3064 404/ +389 78 434 462/ Источна Индустриска Зона - Маџари, Складиште "Туртел", 1000 Скопје

Најважниот сегмент во нашиот продажен програм е токму квалитетот на завршниот производ. Зад квалитетот стои нашето искуство, високообучените кадри, врвната сировина, прочуената глина како и најсовремената технологија и опрема.

Високиот квалитет на градежните производи се должи токму на природните и еколошки материјали кои ги користиме, истовремено ширејќи ја свеста за здрав и еколошки живот.

Доколку би знаеле дека векот на траење на глинената ќерамида минимално е половина век, нема да се сомневате дека, кога еднаш ќе се одлучите да го покриете Вашиот кров со глинени ќерамиди, сте донеле одлука за цел живот.